Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ και ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ: ΜΕ «ΓΚΛΙΤΣΕΣ και ΤΑΓΑΡΙΑ» ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...!!!

ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΡΑΜΑ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ "ΠΩΣ ΤΟΝ...ΛΕΝΕ"...!!!

Σκηνές απείρου κάλους στο Μαξίμου...
Με την επιδρομή του Κυβερνητικού λεχριταριού, αυτά τα «πολιτικά κόπρανα» τού Συριζα, έφεραν τη μόλυνση τού κιτσαριού, της βλαχιάς, της κακογουστιάς, της διαστροφής τού ωραίου και της αισθητικής και ότι άλλο τρισάθλιο έχουν στο μεδούλι τους οι υποκουλτουδιάρηδες της αριστεράς, σαν δικό... «πολιτισμό» και τρόπο ζωής...!!!

Ε, δεν απέμενε παρά να υποστούν τα «επίχειρα» και δη από πιτσιρικάδες, αφού ομορφιά, ωραίο και αισθητική είναι έννοιες ασυμβίβαστες με τους λεχριτοσυριζαίους, πού νιώουν τρόμο γιά την ομορφιά και αποστρέφονται οτιδήποτε...ωραίο...!!!
********
«Πλάκα»  είχε όταν  ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωστηλάτα της Άρτας, από το χωριό του Τσίπρα και  χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα μια γκλίτσα. 
********
Χαρά γεμάτη το Τσίπρα, απάντησε με το βλαχοεπικό:
*******
«Με αυτό θα πάω στις Βρυξέλλες»...
********
Και κορυφώθηκε η πλάκα όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου έδωσε στον Πρωθυπουργό ένα  ταγάρι για την συμβία του-- από το σχολείο--  Περιστέρα, πού συμβαίνει να είναι και πρώτη Κυρία της... Ελλάδος...!!!
********
Την παράσταση όμως έκλεψε ένας πιτσιρικάς  από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, ο οποίος βλέποντας ότι απέδιδαν τμές στον Τσίπρα, δεν μπορούσε να χωνέψει ότι αυτή η φιγούρα του μπερντέ είναι Πρωθυπουργός, οπότε  τον πλησίασε και τού είπε:
*******
«Πώς σε λένε εσένα;»
********
Με τον χαζοχαρούμενο Πρωθυπουργό να του απαντάει:  «Αλέξη»...                  
                        ------------------

3 σχόλια:

  1. *** ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ***
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ''Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!
    ΓΙΝΑΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΗΣ ΣΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ !!!
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΗ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ,,ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΠΗΓΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ !!
    Η Ν Δ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΗΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΔΗΛ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΔΕΞΙΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ,,!
    Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΗ ΑΚΟΠΟΣ ΙΔΙΩΚΤΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ '''
    ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΑΡΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ !, ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ !,
    ( ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΛΑΚΟΥΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ! ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟ ΠΑΙΖΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΑ ΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΡΕΜΑΛΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ !, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΧΡ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΣΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΤΡΕΠΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΝΔΤΕΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΓΕΝΑΡΗ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΡΧΗ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ '''
    ΞΕΡΗΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΗΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΗ ΟΧΙ ,,
    ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΚΟΤΙΤΑ ΕΣΥ ΑΛΗΤΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ,,,
    {{{ ΟΣΟΙ ΝΔΤΕΣ ΤΡΩΤΕ ΑΧΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ,,ΝΑΙ ΜΠΗΚΕ Η ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί ρε φίλε του χαρίζανε οι ξένοι πρωθυπουργοί γραβάτες μπας και απομαλακοποιηθεί από την κουλτούρα της αριστεράς, είδαν οι συντοπίτες του ότι δεν το μπορεί και τού χάρισαν γκλίτσα και ταγάρι όπως αρμόζει σε ζευγάρι πού ζεί το ονειρό του σε στάνη!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή