Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο «ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ «ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΝΟΙΚΤΑ» ΥΠΕΡ ΤΩΝ... ΓΚΕΪ ΓΑΜΩΝ...!!!

ΑΝ και ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ και ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΓΚΕΪ... ΣΗΜΑ...!!!

Ημέρες Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κάπου το 37 μ.Χ. επί Καλιγούλα, ζεί η Βουλή με τον Τσακαλώτο...
Κάτι η εμφανισή του, κάτι οι κινήσεις του, κάτι η ομιλία του και γενικά όλο του το status,θυμίζει εκείνο τον ανεκδιήγητο Αυτοκράτορα Καλιγούλα  πού ενώ στην αρχή όταν μιλούσε προκαλούσε γέλια και ήταν συμπαθής στό κοινό, στο τέλος ο θλιβερός Ηγεμόνας, έγινε ο πρώτος Αυτοκράτορας, που δολοφονήθηκε απ’ τους... υπηκόους του...!!!
 Μέχρι και τον Οσκαρ Ουάϊντ επικαλέσθηκε, γιά να επιχειρηματολογήσει υπέρ των γκέϊ , συντρόφων του.
********
Βέβαια ώς Υπουργός Οικονομικών ήταν αναρμόδιος να πάρει το λόγο της υπεράσπισης αφού αρμόδιος Υπουργός είναι ο Παρασκευόπουλος.
********
Ρε, τι γίνεται εδώ.;;;
********
Μήπως και αυτός πρέπει να συνάψει «σύμφωνο συμβίωσης» με τον Παρασκευόπουλο, όπως είπε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος γιά τον Υπουργό διαφθοράς κ. Παπαγγελόπουλο  με αφορμή την τροπολογία πού κατέθεσε στο περί γκέϊ νομοσχέδιο, --άσχετη τροπολογία-- «να  επιτρέπεται η χρήση αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί με αξιόποινες πράξεις ή μέσω αυτών»
********
Με αφορμή αυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε: 
********
«Έχουμε και την τροπολογία που υπογράφει μόνος ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Παπαγγελόπουλος, δίχως την υπογραφή του αρμόδιου Υπουργού Παρασκευόπουλου»...!!!
********
«Χρειάζεται φαίνεται "σύμφωνο συμβίωσης" μεταξύ του κ. Παπαγγελόπουλου και του κ. Παρασκευόπουλου» σχολίασε στη... συνέχεια...
********
Άντε, ααάντε...!!!
                    --------------------

2 σχόλια:

  1. *** ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!
    ΟΙ ΓΚΕΥ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ :;;
    ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΛΕΥΗΣ ΤΟ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΗ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΑΚΑΛΩΤΟ ,!!
    ** ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΦΗΣΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΙΓΑ ΟΧΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΔ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ;;; ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΙΤΑΛΙΑ !,ΘΑ ΕΡΘΗ ΝΑ ΒΑΛΗ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ !! ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ ,ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ !!
    ΑΚΟΥ ΜΠΟΥΛΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΣΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ !, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΜΕ ΣΑΠΟΙΑ ΥΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή