Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ Ο «ΠΑΤΕΡΑΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και «ΠΑΠΠΟΥΣ» ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ (Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΟΥΜΠΟΣ), Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…!!!

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ «ΕΞΠΡΕΣ» 3.9 Εκατ. Ευρώ ΑΠΟ ΤΟ…ΔΗΜΟΣΙΟ…!!!

Σε μείζον πολιτικό θέμα αναδεικνύεται η ανάληψη κατασκευαστικού έργου από την εταιρεία του μπάρμπα Αλέκου Φλαμπουράρη, π.υπουργού Επικρατείας και πολιτικού «πατέρα» του Τσίπρα.
 Την ώρα που οι σημερινές αποκαλύψεις του protothema.gr για την εταιρεία του κ. Φλαμπουράρη «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ» που κατάφερε να πάρει δημόσιο έργο αξίας 3,9 εκατ. ευρώ μέσα στην κρίση και συγκεκριμένα στις 20 Μαϊου 2015 από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ ο ίδιος ο Αλέκος Φλαμπουράρης ήταν υπουργός Επικρατείας, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αναπαράγονται απ' όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, ο στενός συνεργάτης του Τσίπρα υποχρεώθηκε να επιβεβαιώσει λέξη προς λέξη τα στοιχεία του ρεπορτάζ. 
********
Με την απάντηση του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ο  Φλαμπουράρης παραδέχεται κατά πρώτον ότι είναι μέτοχος ακόμα και σήμερα στην επίμαχη κατασκευαστική εταιρεία αλλά παράλληλα στην προσπάθεια του να αποσείσει τις ευθύνες του διατύπωσε τον ισχυρισμό ότι «κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μετοχές σε διάφορες εταιρείες. Δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρείες ούτε ο… υπουργός»…!!!
 ********
Όμως έπρεπε ήδη να είχε εκπέσει από το αξίωμα του υπουργού και δεν μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής
********  
Το Σύνταγμα και ο νόμος 1558/1985 δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας.
********  
Μάλιστα έγκυροι Συνταγματολόγοι θέτουν και ζήτημα ευθυνών του Αρείου Πάγου, που δεν έκανε προσυμβατικό έλεγχο στη κατάθεση των ψηφοδελτίων. Συγκεκριμένα: 
********
Βάσει του κώδικα νομοθεσίας για την κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα στο άρθρο 43 για τα ασυμβίβαστα μελών της κυβέρνησης και υφυπουργών, παράγραφο 2 με τρόπο απόλυτο ξεκαθαρίζεται πως «τα μέλη της κυβέρνησης και οι υφυπουργοί ΔΕΝ επιτρέπεται να συνάπτουν οποιαδήποτε μορφής σύμβαση με το Δημόσιο ή άλλα νομικά πρόσωπα του δημόσιου τομέα από την οποία γεννάται ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ όφελος υπέρ αυτών ή τρίτων.
 Η απαγόρευση ισχύει και για οποιασδήποτε μορφής εταιρεία ή επιχείρηση στην οποία συμμετέχει μέλος της κυβέρνησης ή υφυπουργός ως ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ή ως ΟΜΟΡΡΥΘΜΟΣ, ετερόρρυθμος ή περιορισμένης ευθύνης εταίρος ή διατηρεί την ιδιότητα ανώτατου διοικητικού στελέχους». 
********
Όμως επειδή την Κυριακή κατά πάσα πιθανότητα ο  Φλαμπουράρης θα εκλεγεί βουλευτής Α Αθηνών (είναι πρώτος στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ με άμεση τοποθέτηση του από την Κουμουνδούρου) την επόμενη θα βρεθεί αντιμέτωπος με το άρθρο 57 του Συντάγματος για τα ασυμβίβαστα έργα. 
********
Το εν λόγω άρθρο προβλέπει έκπτωση από το βουλευτικό αξίωμα διότι «τα καθήκοντα του βουλευτή είναι ασυμβίβαστα με τα έργα η την ιδιότητα του ιδιοκτήτη, εταίρου, ή μετόχου ή διοικητή, ή διαχειριστή ή μέλους του δ.σ. ή γενικού διευθυντή ή των αναπληρωτών της επιχείρησης η οποία …αναλαμβάνει μελέτες ή προμήθειες ή παροχή υπηρεσιών προς το Δημόσιο ή  συνάπτει με το Δημόσιο συναφείς συμβάσεις αναπτυξιακού ή επενδυτικού χαρακτήρα». 
********
Και το άρθρο 57 συμπληρώνει πως «βουλευτές που αποδέχονται οποιαδήποτε από τις ιδιότητες ή τα έργα που αναφέρονται σε αυτό ή στο προηγούμενο άρθρο και που χαρακτηρίζονται ότι αποτελούν κώλυμα για την υποψηφιότητα βουλευτή ή ότι είναι ασυμβίβαστα με το βουλευτικό αξίωμα εκπίπτουν από το αξίωμα αυτό όπως ο νόμος ορίζει».
 ********
Είναι σαφές λοιπόν πως ως μεγαλομέτοχος εταιρείας με δοσοληψίες με το Δημόσιο ΔΕΝ μπορεί να είναι πλέον υποψήφιος με το κόμμα της Αριστεράς και πλέον ο τέως πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας καλείται να πάρει θέση για το αν θα επιτρέψει μια παρανομία εντός της εκλογικής διαδικασίας. 
********
Το θέμα έχει εκτός της προφανούς νομικής του απόληξης κι έντονα ηθική καθώς η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που μιλάνε εσυνεχώς και αδιαλείπτως για «ηθικό πλεονέκτημα έναντι του …παλιού» και για «μάχη υπέρ της νομιμότητας».
******** 
Τώρα ο  Τσίπρας καλείται ν επιλέξει μεταξύ του Συντάγματος και των νόμων του κράτους   και του στενότερου ίσως συνεργάτη και πολιτικού του πατέρα. 
              -------------------------

16 σχόλια:

  1. Αμ τι, τζάμπα φιλοξενούσε ο Φλαμπουράρης τόσα χρόνια το Τσίπρα στην Αίγινα, τζάμπα του γνώρισε τον επιχειρηματία με το κότερο, τζάμπα τα παιδιά στο ιδιωτικό και τζάμπα τον εφοπλιστή με την τζάμπα βίλα γιά τρείς μήνες στο Σούνιο;.Ρε Αλέξη από πού σε φέρανε στην Αθήνα τίποτα δεν ήξερες εσύ;
    Αν δεν τα γράφει ο Λενιν σε κανένα βιβλίο δεν σού τα έμαθε η Περιστέρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα βρε κακέ, "Νονός" των παιδιών του Τσίπρα είναι των Ερνέστου-Ορφέα, να μη κάνει ένα δωράκι στα καημέμα τα βαφτιστήρια του από τα 4 εκατ. ευρώ πού άρπαξε; Μόνο με τη "χορηγία" στα ιδιωτικά σχολεία θα τη βγάλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. {{ Η ΗΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ }}
    { Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΞΝΟΣ }}}
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΤΕΡΑ ΒΙΛΕΣ!! ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ( ΒΑΛΑΒΑΝΗ)) ΑΡΓΟΤΕΡΑΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ OFFSHONE ΕΤΑΙΡΙΑ!!! ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ!! ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!!
    ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!! ΤΗ ΚΑΝΗ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ !! ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ!! 262 ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ!! ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΝΔ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ ΘΕΣ/ΚΗ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΦΥΛΛΟ;; ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ;;
    ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ .ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ!!
    ΑΦΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!
    ΠΕΛΑΤΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ 1500-2000
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΛΗΣΑΝ ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ Η Π Α ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι καραμανλικοί στηρίζουμε το Πάνο Καμμένο. Νεοδημοκράτες ξυπνάτε, η ΝΔ έχει τεθεί υπό την ομηρία των προδοτών της μητσοτακικής πτέρυγας. Θυμάστε το πόλεμο που έκαναν οι μητσοτάκηδες στο Κώστα Καραμανλή; O Καμμένος υπερασπίστηκε τη κυβέρνηση Καραμανλή στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, ο Σαμαράς και ο Μειμαράκης έγιναν συνήγοροι του ΠΑΣΟΚ. Ο Πάνος Καμμένος τίμησε τη καραμανλική ιδέα με την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στη προεδρία της Δημοκρατίας και με τις τοποθετήσεις των Μολυβιάτη και Ζώη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση. Η ΝΔ κατάντησε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα. Ψηφίζοντας ΑΝΕΛ βοηθάτε στην ανασυγκρότηση της παράταξης. Ελάτε μαζί με το Πάνο Καμμένο για να απελευθερώσουμε τη ΝΔ από τους Μητσοτάκηδες και το Μπουμπούκο. Η στήριξη του Πάνου Καμμένου σε αυτές τις εκλογές φέρνει πιο κοντά την επιστροφή του αρχηγού της καρδιάς μας στην ηγεσία της παράταξης. Αποτελεί καθήκον του κάθε συνειδητοποιημένου Καραμανλικού η στήριξη και η ψήφος στους ΑΝΕΛ, η ήττα του μητσοτακισμού σε αυτές τις εκλογές θα φέρει πιο κοντά το όνειρο της επιστροφής του αρχηγού της καρδιάς μας στην ηγεσία της ΝΔ. Οι Καραμανλικοί στηρίζουν Καμμένο! Ήρθε η ώρα του Καραμανλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία τα γράφεις φίλε.
    Να μωρέ και ο πρόεδρος Πανούλης, δεν έπρεπε να διώξει τον Χαϊκάλη και την Ξουλίδου. Πού θα βρούμε καλύτερους,; Xάσαμε και τον Ντίμη το φωτογράφο δεν πιστεύουμε να λάκιξε και αυτός.
    ποιόν θα κάνει υπουργό;. Όλα το μυαλό του Κουϊκ δεν τα χωράει όσο κι αν είναι τόσο μεγάλη ευφυϊα.! Τί λές η Χρυσοβελώνη θα βγεί ή θα ξαναχάσει; Τούτη τη φορά θα το γυρίσει στη μοδιστρική, Λένε ότι κάνει ωραίες φούστες "φουρό" με σταυροβελονιά, μοιάζουν πολύ με φουστανέλες και τις έκανε εξαγωγή στην Αυστραλία. Nai φίλε κοιμήσου ήσυχος είναι σίγουρο ότι οι συνειδητοποιημένοι Καρμανλικοί θα τιμήσουν τον πρόεδρο Πανούλη σίγουρα, παρά τη πίκρα τους γιά τον Χαϊκάλη και την Ξουλίδου. Μεγάλο κτύπημα η απουσία τους. Οι πιό έντιμοι πολιτικοί Ξέρεις τι είναι να τους δίνει ο αλήτης ο Σαμαράς 3 εκατ. ευρώ στο χέρι και αυτοί να μη τα...παίρνουν! Πιστεύω ότι και σύ θα τόκανες γιά τον πρόεδρο Πανούλη, Γιατί και εσύ είσαι συνειδητοποιημένος Καμμενικός , οπότε για 3εκατ. δεν θα πούλαγες την ιδεολογία Καμμένου πού στηρίζει και ο ΚουΪκ,
    Φίλε αν θες δεν μας γράφεις τουλάχιστον από πού είσαι; Τουλάχιστον να δοξάσουμε το τόπο καταγωγής σου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πάνος Καμμένος είναι γέννημα θρέμμα Καραμανλικός.
    Ο αρχηγός της καρδιάς μας τον είχε τιμήσει με υπουργείο.
    Μαζί του είναι και ο Καραμανλικός Νικολόπουλος.
    Οι ΑΝΕΛ είναι ένα καραμανλογενές κόμμα. Ο Καμμένος και ο Νικολόπουλος είναι αγωνιστές της Καραμανλικής ΝΔ. Έλα με το Καμμένο για να σώσουμε τη παράταξη από το Μπουμπούκο και τους Μητσοτάκηδες. Όταν ο Καμμένος έδινε αγώνες για τον Καραμανλή και τον Έβερτ, οι Μητσοτάκηδες υπονόμευαν τη παράταξη.
    Δεν είμαι καμμενικός αλλά καραμανλικός που στηρίζω ΑΝΕΛ. Γιατί και οι ΑΝΕΛ εκφράζουν το Καραμανλισμό.
    Όταν επιστρέψει ο Καραμανλής θα γυρίσει και ο Καμμένος στη ΝΔ. Νομίζεις ότι Καραμανλικοί όπως ο Στυλιανίδης, ο Βλάχος και ο Νταβλούρος δεν μπορούν να συζητήσουν με το Καμμένο;; Ο οποίος έκανε άνοιγμα στους καραμανλικούς βουλευτές της ΝΔ να συγκυβέρνησουν μαζί με αυτόν και τον Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tώρα που μας ενημερώνεις ότι ο "πρόεδρος" Πανούλης με τον Νικολόπουλο μπορούν να συνεργαστούν με τον Βλάχο και τον Στυλιανίδη μας... "έλυσες τα χέρια"!
    Δε ξέραμε ότι αυτοί οι μεγάλοι πολιτικοί εγκέφαλοι μπορούν να συνεργασθούν μεταξύ τους..
    Ξεκαθάρισε και σύ άν μπορεί και ο Κουϊκ. είναι πρόβλημα γιατί ο Κουίκ μετά την απώλεια Χαϊκάλη θα πάρει τη θέση του.Κατά τα άλλα μην ανησυχείς. Όλοι οι Καραμανλικοί θα ψηφίσουν Καμμένο, γιά να Υπουργοποιηθεί η Ξουλίδου πού είναι Μακεδονίτισα και λεβεντιά.Εσύ όμως φίλε δεν μας έγραψες από πού είσαι,γιά να τιμήσουμε και μείς το τόπο καταγωγής σου, άν και τον υποψιαζόμαστε... Είσαι ο τέλειος εκφραστής της "σοφίας" του λαού μας. Εσένα η ψήφος σου θα έπρεπε να μετράει και δύο και τρείς και τέσσερες φορές και ίσως... παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

    Να φύγει το παλιό;
    Το καινούργιο ποιό είναι;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η συνέχεια του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ;
    O ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεν είναι συνέχεια του ΚΚΕ εσωτερικού;

    Δεν είναι αυτοί που συμμάχησαν με την ΝΔ, δεν σχημάτισαν κυβέρνηση το 1989 για να βάλουν
    φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου;
    Ο Δραγασάκης δεν ήταν υπουργός Οικονομικών, στην συγκυβέρνηση του 1989, βουλευτής του ΚΚΕ; Ο μπαμπάς Κωνσταντόπουλος δεν ήταν υπουργός Εσωτερικών σ αυτή την κυβέρνηση;
    Ο Παπαδηλούλης δεν ήταν βουλευτής του ΚΚΕ;
    Ο Τσίπρας, Βούτσης,.... δεν ήταν μέλη της ΚΝΕ;

    Νομίζουν ότι αλλάζοντας όνομα και βάζοντας τον
    κλαρινογαμπρό αρχηγό δεν θα τους αναγνωρίσουμε;
    Πιό σάπιο και πιό παλιό
    δεν υπάρχει. Είναι τα τρωκτικά του συνδικαλισμού.

    Οι εκατομμυριούχοι (Φλαμπουράρης, Μητρόπουλος, Παπαδημούλης, Κατρούγκαλος...) που τώρα παριστάνουν τους αγωνιστές και τους ασυμβίβαστους.

    Ό,τι πιό βρώμικο είχε το ΠΑΣΟΚ, βρήκε στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Ηλικίες:77 ετών ο
    Φλαμπουράρης, 69 ετών ο Δραγασάκης, 67 ετών ο Δρίτσας, 72 ετών η σύντροφός του κυρία
    Τασία!

    ΣΥΡΙΖΑ: ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΗΣΙ!!!
      ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΔΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ .Η ΛΕΠΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!! ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΑΤΟ ΕΚ -ΘΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ !!ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΕΡΕΙΠΙΑ ΘΥΜΑΤΑ, !! ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΓΚ- ΠΟΛΕΜΩΝ
      Η ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Ο Η Ε -ΕΕΥΡΩΠΗ
      ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΟΡΟ

      Διαγραφή
  9. Ο Καμμένος και ο Νικολόπουλος είναι κοντά στην Εκκλησία. Ο Νικολόπουλος είναι μαχητής της Ορθοδοξίας, με επιρροή στους πλέον θρησκευάμενους Έλληνες.
    Ο Πάνος Καμμένος προέβλεψε νίκη Τσίπρα με 6 μονάδες.Ο Νίκος Νικολόπουλος κάνει λόγο για "μυστικές κυλιόμενες" που δίνουν ποσοστό άνω του 3.5% στους ΑΝΕΛ και με τάση να πλησιάσει το 3.7%-3.8%.
    Οι ορθόδοξοι και οι Καραμανλικοί που θα στηρίξουν τους ΑΝΕΛ για να μην μητσοτακοποιηθεί η ΝΔ, ΘΑ ΨΗΣΙΣΟΥΝ ΑΝΕΛ. Ο Καμμένος είναι βέρος καραμανλικός αντίθετα με τον ντορικό Μειμαράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αποδείχτηκε πως οι βαρονίες της ΝΔ διώχνουν κόσμο.
    και πως ο Σαμαράς θα τα πήγαινε καλλίτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΗΝ ΡΕΥΤΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΕΡΥΣΙ Η ΝΔ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝΩΝ ΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΤΟ 85 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ.ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΑΛΙ, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑ .ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. { ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ}} .ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ;;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΙΣΚΟΠΟΣ -ΟΙ ΜΗΤΡΟΛΙΤΕΣ ;;;
    ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙΣ!!
    ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ;;****-†**
    ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ !!
    ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!! ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΝ
    { ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟ}}
    Η ΝΔ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΕΣ
    ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ Η ΝΤΟΡΑ
    ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!! ΑΜΝ ΠΙΑ ΕΩΣ ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!!!
    ΗΝΔ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΔΗΑΝΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΙ ΚΟΜΜΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ .-ΛΑΟΣ ΑΝΕΛ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΛΕΓΩΤΑΝ ΡΕ ΝΤΟΡΑΚΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΡΩΤΑΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΗΣ
    ΑΡΚΕΤΑ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ' ΑΚΡΗ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΜΥΛΟΝΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΓΓΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ Η ΕΛΛΑ ΘΑ ΒΡΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΗΝ ΚΙΟΤΕΨΗΣ ΛΙΓΟΙ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πατριώτη αρχηγό και διώξτε τα τζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το στελεχοs του ΛΑΟΣ Κ.Αιβαλιωτηs του ζητουν 39 συντροφοι του να θεσει υποψηφιοτητα για προεδροs στην Νεα Δημοκρατια κατοπιν ωριμου σκεψεωs αποδεχθηκε την προσκληση ετοιμοs και δυνατοs οπωs παντα....πρωεδραι γερα γερα πρωαιδρε και μην ξεχασειs το απολυτηριο στρατου πρρρρρωαιδρασ αντε καλοριζοκοs....τερμα στα τζακια πλεον χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή