Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

«ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΦΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΠΝΙΓΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΣΗ ΣΟΥ» ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο…ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...!!!

«ΦΟΡΕΣΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ και ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΄΄ΡΟΖΑ΄΄ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ»…!!!

Μία καταγγελτική επιστολή με πολιτικές αιχμές και ευρυματικούς υπαινιγμούς απευθύνει θείος (αδελφός της μητέρας του) στον Π.Καμμένο, για την πρωτοφανή κωλοτούμπα του να ψηφίσει «γονατιστός στα τέσσερα», το 3ο Μνημόνιο, το οποίον μέχρι χθές..αναθεμάτιζε…!!!  
Το κείμενο όπως μας απεστάλη:

      -------------------
Αξιότιμε κύριε Πάνο Καμμένε  - συνκυβερνήτα , 
Πρώτα ανέχθηκες το πέρασμα του νόμου για το ξεπούλημα του Ελληνισμού δια της παροχής της Ιθαγενείας στους κανιβάλους και κατόπιν, λόγω «εθνικών αναγκών» ψήφισες το 3ο μνημόνιο , που είναι η χαριστική βολή.
********                      
Εσύ ο Αντιμνημονιακός και τα... «καρύδια του Καράμπελα»...!!!                                       
********
Μετέτρεψες τις κόκκινες γραμμές του κόμματος σου σε ροζ «τιράντες» για να τιμήσεις τη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ  ΡΟΖΑ και για να τις φοράς στις παρελάσεις κατά τις Εθνικές Επετείους.                                                                               ********
Αν ήξερα τι φίδι πολιτικό μεγάλωνα θα το... έπνιγα στην γέννεση του...!!!                 
********
Χαράμι σου, όσα έκανα για σένα... 
         -------------
Ο αδελφός της μητέρας σου (Ε.ΛΑ.  ΔΕΞΙΑ)
Ο Πρόεδρος 
Ιωάννης Δερματάς
6976627632
eladexia@gmail.com
             ------------------------

20 σχόλια:

  1. O Π.Καμμένος, κακομαθημένος μπούλης της πλουτοκρατίας, ήταν μια ζωή Νδούλα μαζί με άλλους νδουλίτες κατέστρεφε την Ελλάδα και έκλεβε τους Έλληνες. Τώρα συνοδοιπορεί με τους κομμουνιστές τους ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους νομιμοποίησε ο αισχρός προδότης Καραμανλής .
    Ο σκληρός κομμουνιστής Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι ο εξ απορρήτων του Τόνυ Σαμαράκου, ο αρχιΚνίτης του Λονδίνου Γιώργος Κύρτσος διατελεί ευρωβουλευτής της κλεφτοΝδούλας, Η Σοφία Βούλτεψη, κόρη του πρώην διευθυντή της Αυγής Γιάννη Βούλτεψη, διαπρέπει ως βουλευτίνα υπερασπιζόμενη τα Μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγδηδες, τεμπέληδες αγράμματοι, ανεπάγγελτοι, ανίκανοι και όλος ο εσμός των "άκρων", σε 2 μήνες ο κοσμάκης θα καταλάβει και θα νοσταλγεί τον Σαμαρά, θά στάζει μέλι προφέροντας το ονομά του! Εσας η μοίρα σας είναι να μισείτε και να βρίζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε, εγγράματε και εργατικέ υπάρχουν 2 εκατ. Έλληνες άνεργοι, που δεν είναι ανεπάγγελτοι αλλά αναζητούν εργασία και δεν βρίσκουν, διότι έχετε δόσει τις δουλειές στους Αλβανούς και τους Πακιστανούς. Οι μικρέμποροι κλείνουν τα καταστήματα τους, διότι δίπλα τους ανοίγουν οι λαθροΚινέζοι τα κινέζικα τους και οι νέγροι πωλούν τα λαθροεμορεύματα τους στο πεζοδρόμιο.
    Ουστ λαμόγιο της φαυλοκρατίας, που τρέφεσαι από τις σάρκες των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι γίνεται, μόνο όταν τη πάθει χοτντρά ο Έλληνας στη τσέπη του θα το καταλάβει. Τώρα το καταλαβαίνει αλλά δε μπορεί τόσο νωρίς να παραδεχθεί την βλακεία του, πιστεύοντας ανεπάγγελτους "γιδογυφτοπατριώτες" τού κοινωνικού περιωρίου και των άκρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΤΗΣ Ν Δ ΗΝΔ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ Η Ν Δ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η Ν Δ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΣΩΖΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΡΤΟΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΡΕ ΚΑΤΣΤΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΡΕ ΣΑΡΔΕΛΟΚΟΥΤΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΘΑ ΤΟΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΣΤΑΧΤΕΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΣΑΡΔΕΛΟΚΟΥΤΙΑ ΣΦΑΖΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΑΤΕ ΑΛΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕΣΤΗ Ν Δ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝΨΗΦΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΗ ΜΗΝ ΒΡΕΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΝΔΤΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΝ ΤΡΩΗ Ο ΛΥΚΟΣ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΙΔΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΦΙΛΗΣ ΡΕ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΦΗΣ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΥΣΙΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΚΛΕΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΗ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΑΚΑΡΙΤΗ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ! ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ! ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΑ .

      Διαγραφή
    2. με τον κωλο γραφεις μακαριτη;

      Διαγραφή
  6. 3,57ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΓΡΑΦΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ-ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΡΑΨΕ ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρίτης, άλλαξε επώνυμο, κάντο π.χ Μακαρίδης.
      Μάθε ορθογραφία και να γράφεις με πεζά γράμματα.
      Όλοι οι αγράμματοι στη ΝΔ έχετε μαζευτεί.

      Διαγραφή
    2. Μακαριτη,την σκοτωσες την ορθογραφια.Σχολειο δεν πηγες μωρε;Γυφτος εισαι;

      Διαγραφή
    3. ορθογραφια ο μακαριτης; που να τη μαθει; στα μπουρδελα που τον πηδανε;

      Διαγραφή
  7. Σε ποιό κομματικό "σταύλο" κοιμώνται και σιτίζονται κάτι αχαμνά πού ενώ μας κυβερνάει ο τρισκατάρατος Τσίπρας, αυτά νομίζουν ότι πρωθυπουργός είναι ακόμη ο Σαμαράς και βγάζουν από το στόμα τους ότι τρώνε στο σταύλο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Toν Τσίπρα και τον καρνάβαλο του ΣΥΡΙΖΑ μας τον έφεραν οι ΣαμαροΒενιζέλοι.
    Γιατί έχουμε ξένη οικονομική κατοχή σήμερα;
    Γιατί οι κλέφτες και λωποδύτες της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέκλεβαν τον Ελληνικό Λαό για σαράντα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάνε και τα "φλόκια" μας, οι νταβατζήδες, κλέφτες και λωποδύτες των Πακιστανών με αρχηγό τον κατσαπλιά Γιάννη Λαγό που ξαναμπήκε φυλακή.
    Αυτοί ονειρεύονται καρβέλια, με 5% διανοητικά καθυστερημένους και ψυχικά ανάπηρους οπαδούς.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.27..Πολύ ενδιαφέρον για τους Πακιστανούς.
      Για τους Μπαγκλαντέζους δεν έχεις να πεις τίποτε. Δεν σε ενδιαφέρει η ευτυχία τους;
      Ασφαλώς θα αγοράζεις από καταστήματα Κινέζων. Αν επαναστήσουν οι Έλληνες και τα κάψουν, εσύ θα κλαις και θα οδύρεσαι;
      Πως την λένε αυτή τη νέγρα που είχατε υποψήφια της Νδούλας στις τελευταίες εκλογές;

      Διαγραφή
  10. Ρέ μακαρίτη σού κώβει μισθό ή νέα δικτακτορία? Τί λυσσασμένο κομματόσκυλο είσαι ρέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε των 11:00, την Αλβανίδα του Λαγού που ήταν και υπευθυνη του ιδεολογικού της Χ.Α. , πως την λέγανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολετα Μπενεκη λεγεται.καταγεται εκ βορειου ηπειρου.αλβανιδες δεν ερχονται στη χρυση αυγη. ειναι ολες στη νουδουλα κ στον τσυριζα.εμας δεν μας καταδεχονται βεβαιως βεβαιως

      Διαγραφή
  12. Δύσμοιρη Μάνα Ελλάδα τι ου έμελε να πάθεις,Του Ιησού Χριστού τα πάθη θα τραβάς στην πορεία της ζωής σου, σαν χταπόδι θα σε χτυπούν στα κοφτερά τα βράχια τα άμυαλα παιδιά σου φίλοι εχθροί κα Σύμμαχοι σου.Μήπως Μάνα είσαι μαζόχα και τα θέλει το κορμί σου, τα χητά και η καρδιά και η ψυχή σου;;Θα στο πίνουνε το αίμα όσο ζεις Μάνα Ελλάδα, γιατί ένας νάχει αααααδια κότσια Εισαγγελέας δεν υπάρχει να τα πιάσει τα λαμόγια να ρίξει στον Καιάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή