Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η «ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ» Public Issue ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΠΩΣ και ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΝΑ «ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ» ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ... (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)...!!!

ΑΚΟΜΗ και ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2012 ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΤΑ  exit poll ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ....!!!

«Έσκασε» μία δημοσκόπηση, από την εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα ήδη και στο παρελθόν «ξεφωνημένη» εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue, στη κομματική  εφημερίδα των συντακτών (την Νο 2 Αυγή τού Συριζα), πού έδινε προβάδισμα στο  κόμμα της Αριστεράς, έναντι της ΝΔ  με 11 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά στην... «εκτίμηση εκλογικής επιρροής»...!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

«ΒΑΡΕΣΕ» ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ... ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...!!!

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ   ΣΠΥΡΟΥ, ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ...!!!       

Διάλυση έχει «βαρέσει» η Χρυσή Αυγή, με τα στελέχη της να εγκαταλείπουν εν χορώ, το πλοίο που βουλιάζει...
Η εικόνα κατάρρευσης που παρουσιάζει αυτήν τη στιγμή δείχνει ότι ίσως και να έχει διαλυθεί πριν καν ξεκινήσει η δίκη.
Πριν κατακαθίσει η σκόνη από την πτώση των άλλοτε «κάστρων» της ΧΑ σε Θεσσαλία, Ημαθία, Ιωάννινα, Ιόνιο και Πελοπόννησο, ήρθε ένα νέο εκκωφαντικό χτύπημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ...ΜΠΟΪ»...!!!

ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ  και ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ και ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ...!!!

«Η αγάπη για την Πατρίδα απαιτεί την Εθνική ενότητα. 
Εθνική συμφιλίωση για να μη γίνουν τα ίδια λάθη, τα λάθη του παρελθόντος. 
Αυτή είναι η ταυτότητα της παράταξης».
Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους Τσιπροσυριζαίους τονίζοντας:
«Ο Συριζα δεν θα γίνει ποτέ Κυβέρνηση, γιατί ούτε αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να γίνει. Γιατί το ''τζάμπα όλα'' και οι επικίνδυνες υποσχέσεις τρομάζουν, πώς να το κάνουμε».;;; 

Διαβάστε Περισσότερα

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΤΑΝ ΤΟ 2012 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ», ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΑΣ... ΦΤΑΙΕΙ.;;;

ΝΑ ΠΟΥ και ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ «ΑΝΤΙΜΝΗΝΟΜΙΑΚΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ» ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...!!!!

Φτού σας ρε γραμματείς υποκριτές και Φαρισαίοι...
Όταν ο Άδωνις είναι υποχρεωμένος να συνομιλεί με τον Βαρεμένο ( --όνομα και πράμα-- του Συριζα, μιά και ο σοφός Ελληνικός λαός του έδωσε θεσμικό ρόλο και τον εξέλεξε Βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία) και μετά από δέκα (10) συνεχείς ερωτήσεις  τι θα κάνει ο Συριζα άν του πούν ΟΧΙ οι Τροϊκανοί--Δανειστές και απάντηση δεν παίρνει, όπου το αυτονόητο είναι ο μονόδρομος της Εξόδου της Χώρας απο΄το ευρώ, και ό Άδωνις επισημαίνει με προσωπικό τρόπο, αυτό πού ως πολιτική συνέπεια θα κάνουν όλοι οι Έλληνες, δηλ. άν ο Συριζα αποτύχει  στις διαπραγματεύσεις με την Μερκελ, ότι θα πάρουν τα λεφτά τους από τις Τράπεζες

Διαβάστε Περισσότερα

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

O ΣΑΜΑΡΑΣ «ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ» ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ…!!!

ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ  ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ…!!!

Όσο και να σκάνε και να έχουν αφρίσει από το κακό τους οι Τσιπροσυριζαίοι και οι συν αυτώ λεγόμενες αντιμνημονιακές άτακτες κομματικές «νομάδες», από κοινωνικό μίσος και φθόνο για την πρωτοφανή επιτυχία Σαμαρά, είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο Σαμαράς είχε προετοιμάσει την επισκεψή του στο Βερολίνο και είχε προκαταβολικά πάρει την συγκατάθεση της Μέρκελ, όταν τα πάσης φύσεως αλλαλάζοντα δημοσιογραφικά κύμβαλα προέβλεπαν…αποτυχία…!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«ΑΙΜΑ και ΔΑΚΡΥΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟΝ...ΤΣΙΠΡΑ...!!!

ΑΚΟΜΑ και ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ  ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» και ΤΟ... ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ...!!!

Είχαμε και εμείς ανησυχήσει πως, μετα τις εξαγγελίες και «κοστολογημένες» μαλ@κίες Τσίπρα στη ΔΕΘ σε ολους,  ακόμη και γιά ανάσταση νεκρών και αφού τον άδειασαν οι δικοί του Σταθάκης-- Δραγασάκης--Λαπαβίτσας, παρέμενε όμως σιωπηλός ο μέγας, ο τρανός, ο ασυναγώνιστος, αυτή η κουρεμένη μορφή της  οικονομικής επιστήμης, με την παγκόσμια ακτινοβολία και κύρος (που συναγωνίζεται σε αρχαιοελληνικο κάλλος εκείνο το διευθυντή της Αυγής, ονόματι...Κυρίτση), ο Γ. Βαρουφάκης, περισσότερο γνωστός ως...Μπαρουφάκης...!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ... ΤΣΙΠΡΑ...!!!

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ Η... «ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ»...!!!

Σε θέματα στρατηγικής πολιτικής  είναι πέραν πάσης αμβιβολίας βέβαιον, ότι ο Σαμαράς δεν... «παίζεται»...!!!
Στη πλέον κατάλληλη στιγμή και πρίν την άφιξη της Τρόϊκας γιά έλεγχο στην Αθήνα, παρακάμπτει τους τροϊκανούς τεχνοκράτες και τις «διαπραγματεύσεις-ελέγχους»  με τους Υπουργούς, παίρνει  στους ώμους του την διαπραγμάτευση, την μετατρέπει σε πολιτική και προκαλεί συνάντηση με την Μέρκελ στο Βερολίνο. 

Διαβάστε Περισσότερα

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΙΣ... «ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ και ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ...!!!με

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ και ΚΥΡΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ...ΓΙΑΝΝΗ Β (ΜΠ) ΑΡΟΥΦΑΚΗ...!!!

Μπορεί τα μέτρα που εξήγγειλε το Τσίπρα στην ΔΕΘ να ήσαν ακοστολόγητα όμως οι μπαρούφες  πού εκστόμισε είχαν... μεγάλο κόστος...!!!
Δείχνουν το διανοητικό εύρος και πολιτικό μεγαλείο  τού «ανθρωπάκου» που θέλει να μας βγάλει από την ανθρωπιστική κρίση...
Όμως ούτε η μαλ@κία, ούτε η εν ψυχρώ απάτη του «λεφτά υπάρχουν», είναι ποινικό αδίκημα διότι το κόστος τους είναι δυστυχώς ακοστολόγητο και επιπλέον έχει δώσει δωρεάν τη ψήφο του ως επιβράβευση... ο Ελληνικός λαός...!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ME «KOΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ» ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ... ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...!!!

ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΣΑΝ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ  ΟΤΙ...«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»...!!! 

Εκτοξεύθηκε το Τσίπρα στον αστερισμό του «τζάμπα» και διακήρυξε, από το βήμα της  ΔΕΘ, ότι «λεφτά υπάρχουν», μοιράζοντας δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων, χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε Τράπεζες, «γέννησε» εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας

Διαβάστε Περισσότερα

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

και...«ΓΗΤΕΥΤΗΣ» ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ Ο ΜΗΛΙΟΣ...!!!

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ και ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ... ΚΛΟΟΥΝ και ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Να και ο «άνθρωπος» με το σκουλαρίκι πού εκφράζει την γελοιοπρεπή παντομίμα της «βλάχικης βεγγέρας» στην οικονομία, μαζί με τους «χαριτόβρυτους» Σταθάκη και Τσακαλώτο, σε νέο επεισόδιο λαϊκού γελωτοποιού...

Διαβάστε Περισσότερα

«ΦΑΒΟΡΙ» Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!!

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ» ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ...!!!

Αν και ο Κωστας Καραμανλής, δείχνει αδιάφορος για την πολιτική και προ μηνός διέρρεε στον τύπο, ότι δεν θα είναι ούτε Υπ. Βουλευτής στην Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι δεν θα αντισταθεί μέχρι τέλους στις πιέσεις Σαμαρά, πού τον θέλει γιά Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

«KONOMA-- ΦΑΓΟΠΟΤΙ--OIKOΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ--ΤΙΜΗ»...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

«ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ--ΒΟΛΕΜΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ και ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ... ΝΟΜΕΓΚΛΑΤΟΥΡΑΣ...!!! 

Ναί, μπορεί η Χρυσή Αυγή να καταγγέλλει σε κάθε ευκαιρία την οικογενειοκρατία, (για τους αφελείς και ανυποψίστους οπαδούς της),αλλά πρώτη-- πρώτη,  την υπηρετεί... η ίδια...!!! 
 Σε πρώτη φάση βέβαια, στο παιχνίδι των διορισμών συγγενών έχουν μπει οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, --πού αποτελούν και την νομεγκλατούρα του κόμματος--, οι οποίοι ασύδοτα έχουν διορίσει τις... συζύγους τους στη Βουλή.

Διαβάστε Περισσότερα