Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η Κυρία ΠΑΥΛΙΝΑ «ΣΤΟΡΓΙΚΗ» ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ), ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ «ΤΣΙΠΡΟΑΝΑΡΧΙΚΗΣ»... ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ...!!!

 «ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»...!!!

Ναι, η κυρία Παυλίνα, κόρη του  καταδικασθέντος Αθ. Νάσιουτζικ πού είχε διαπράξει το   «Εγκλημα στο Κολωνάκι», με τη  φριχτή δολοφονία του συναδέλφου του, Αθανάσιου Διαμαντόπουλου ( 97 χτυπήματα με σφυρί, τα περισσότερα εκ των οποίων στο κεφάλι),  καί πολύ «στοργική» μάνα  τού καταδικασθέντος σε 15ετή φυλάκιση γιά τη διπλή ληστεία και απαγωγή στο Βελβεντό Κοζάνης με συνεργούς  τους «Πυρήνες της Φωτιάς», Νίκου Ρωμανού είπε το εξής αμίμητο:
«Η θα δώστε άδεια στον γιό μου ή θα πεθάνει στην... απεργία πείνας»...!!!

Καί συνέχισε:
********
 «Η  Ελλάδα σε λίγες μέρες θα θρηνεί τον πρώτο νεκρό "πολιτικό κρατούμενο" από απεργία πείνας».
********
Οι 'ανθρωποι της πολησυζητημένης οικογένειας Ρωμανού, όπου το πρώτο λόγο έχει η «μαμά» Παυλίνα λόγω προφανώς της εμπειρίας πού απέκτησε από τον μπαμμπά της, ομολογούν ρητά και απερίφραστα ότι πρός χάριν της «τσιπροαναρχικής» ιδεολογίας βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ανθρώπινη ζωή ακόμη και αν είναι ο γιός τους...
*********
Επιλογή τους είναι να θυσιάζουν το παιδί τους, όπως και των Τζιχαντιστών πού στό όνομα του Αλαχ,  ζώνουν  τα παιδιά τους με χειροβομβίδες και τα υποχρεώνουν να αυτοκτονήσουν, διότι έτσι θα πάρουν στο τάφο και καμιά δεκαριά άπιστους, πού δεν... πιστεύουν στον Αλάχ...!!!
********
Μη παίζουν όμως με την αντοχή της κοινής λογικής της κοινωνίας πού χέστηκε τι έχουν έχουν επιλέξει αυτοί γιά τον κανακάρη τους, αρκεί να μη πληρώνουν οι πολίτες τα αποτελέσματα της αλητείας, (παρεμπόδιση κυκλοφορίας, διακίνηση αρρώστων σε κλινικές και Νοσοκομεία, κλείσιμο της αγοράς, εμπρησμούς καταστημάτων και αυτοκινήτων όπως και καταλήψεις Πανεπιστημιακών σχολών γιά το 95% των Ελλήνων σπουδαστών πού θέλουν να μάθουν γράμματα)
*********
Των αλητών άλλωστε η μοίρα τους, αλλά και η πολιτική και κοινωνική επιλογή τους, είναι η απλυσιά ή ένεση και η φυλακή.
*********
Έ, σε αυτούς ας κάνει μία «προληπτική γραμμή κοινωνικής στήριξης» ο Τσίπρας, διορίζοντας Πρόεδρο τον Βούτση ( πατέρας ληστή Τραπεζών και αυτός),  προκειμένου να τούς έχει ετοιμοπόλεμους, σε οποιαδήποτε επιχείρηση Τσιπροσυριζαίϊκης βλαχοαναρχουριάς... αποτολμήσουν...!!! 
*********
Καί η Ελληνική πολιτεία να κάνει το χρέος της,  διαφυλάσσοντας και περιφρουρώντας την κοινωνική ειρήνη, με το να εφαρμόσει  αυστηρά τους τους νόμους της Πολιτείας, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, πού απειλείται ευθέως από τους «αναρχοάπλυπους κατσαπλιάδες»  του Σύριζα....
            ------------------------------------------

12 σχόλια:

  1. Τι ξεδιαντροποι ανθρωποι?
    νομιζει οτι ξεχναμε οι παλιοτεροι τα προστυχα καζαντια της οικογενειας της.
    Ετσι αναθρεψε το παιδι της ,
    Για να ξεπλυνεις την ντροπή της οικογενειας σου απο κομπλεξ κακομοιρα μας το παιζεις επιθετική?
    Αντι να βαλεις τα μουτρα σου στον γουβα να μην φαινονται!!!
    ντροπη σου αντι να ζητησεις συγνωμη για το κλεφτρονι το γυιο σου.
    Ολα εδω πληρωνονται.!!!!!!!!!!!!!!!
    το παιδι σου δεν φταιει, φταιει η ανατροφή του,οπως και η δική σου ανατροφη απο τον δολοφονο τον πατερα σου.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.
    Ασχολειται ενα ολοκληρο κρατος με τα βρωμερα μουτρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοσμε ξυπνα.
    Αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας,θα βγουν μπροστά.
    Δεν τρομάζετε με αυτά τα γεγονότα?
    Τα παιδιά σας δεν θα τιμωρούνταν για τις πραξεις τους?
    Ποιοί ειναι αυτοι και θελουν ειδική μεταχειριση?
    Τότε με αυτή την λογική θα μπορουσαμε ολοι να ειμαστε παραβατικοί και μετά απο εκβιασμο να ειχαμε το επιθυμητο για μας αποτέλεσμα
    Είμαστε κράτος δικαίου ή ασυδοσιας?
    Τιμωρείστε τους τσιπροσυριζαίους,τους αληταραδες
    Πόσοι ειναι στην ομάδα τους?
    Τόσες ειναι και οι γνώμες τους αναλογα με τον βρωμοχαρακτηρα του καθενος.
    Οποιος νομιζει οτι κανει "επανάσταση' να ειναι άντρας και οχι να μουτσοκλαιει οπως το χαμενο το παιδί της!!
    Το κλεφτρόνι.
    Απαλλοτρίωσε και το χαμένο αυτο μαζί με τον γυιο του άλλου.
    Ρε οι προστυχοι δεν εχουν τον θεό τους.
    Και είναι αποβρασματα της κοινωνίας ,δημοσιοκάφροι,βολευτάδες, κλπ
    και να υποστηρίζουν τέτοιες καταστάσεις.
    Αν θελει να κανει απεργία και να δει τα ραδίκια αναποδα,επιλογή του ειναι οπως επιλογή του και η ληστεία της συμμορίας του.
    Στερνή μου γνωση να σε είχα πρωτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέει ο αληταράς και η οικογενειά του με dna δολοφόνων.; Με κατηγορίες για ένοπλη ληστεία και απαγωγή δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάρει εκπαιδευτική άδεια. ας κάνει τις σπουδές του εξ αποστάσεως. υποψιάζομαι ότι με την πρώτη άδεια θα την κοπανίσει στο εξωτερικό με τη βοήθεια των γονιών του. Όλα δικά του δεν μπορεί να είναι.
    Η "μαμά" του ή ο "μπαμπάς" του σαν έντιμοι τσιπροαριστεροαναρχοάπλυτοι, εγγυώνται στις αρχές ότι δεν θα την κοπανήσει όπως τον έχουν μάθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..δικα σας μοσχοαναθρεμμενα εβραιοκαλοπαιδα ειναι ρε σκατιαρη αρχιδοπουστα θανασακη....τι μιλας ρε κωλαντερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιος αποφασιζει για τον ρωμανο. ο αθανασιου που ο μπαμπας του ηταν γνωστος χιτης, μαυραγοριτης κλπ. και που κατουρημενος πανω του παρακαλουσε τους ανταρτες να τον λυπηθουν και να τον αφησουν να ζησει αφου ειχε καταδωσει την μιση μυτιληνη. τελικα πρεπει να μας εξηγησεις ποιος σε πληρωνει ο μελισανιδης η ο σουκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Xρυσαυγίτικη τραμπουκαρία της "πινακοθήκης των ηλιθίων", των κομπλεξικών, των κοινωνικών αποβρασμάτων, των πνευματικά και διανοητικά καθυστερημένων και ψυχικά αναπήρων, τώρα χερι-χερι με τα απολιθώματα του Σταλινισμού, τους αναρχοάπλυτους Τσιπροσυριζαίους.
    Βρωμιάρης και άπλυτοι, άχρηστοι και ανίκανοι, αγράμματοι και κοινωνικά απορρίμματα συνθέτουν την εγκληματική τσογλανοσυμμορία από τα απολιθώματα του Σταλινοναζισμού.
    Άστους να βράσουν στούς... (180) βαθμούς.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ορίστε ο κύριος ΡΩΜΑΝΩΣ γιατί κάπου διάβασα ότι είναι πολιτικός κρατούμενος έψαξα και βρηκα τι εχει κανει ο νέος αυτός που κατά τους γονείς του και την αριστερά = Συριζα ( που πάντα ψάχνει αποβράσματα και τα κάνει ήρωες γιατί γουστάρει την βαβούρα και τις καταστροφές των περιουσιών καίγοντας τα πάντα )Οτι το κράτος τον σκοτώνει άσχετο αν κάνει απεργία μόνος του και δεν τον πίεσε κανένας για αυτό έχω αηδιάσει τόση βρώμα και δυσωδία ορίστε κύριοι Ο Ποινικά κρατούμενος ληστής τράπεζας με ένα όμηρο ένοπλος και αντιστασιακός γελαντζι που εκβιάζει κιόλα λες και δεν σπούδασαν τόσα άτομα στην φυλακή

    Μερικά χρόνια αργότερα, το 2013, ο Νίκος Ρωμανός απασχόλησε και πάλι το κοινό. Αυτή τη φορά μαζί με άλλους πέντε (σύσταση συμμορίας ) συνεργούς του (Γ. Μιχαηλίδη, Δ. Πολίτη, Α . Μπουρζούκο, Α. Ντάλιο, Φ. Χαρίση) οδηγήθηκε στις Αρχές κατηγορούμενος για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης την 1η Φεβρουαρίου του 2013 (σ.σ.: οι δράστες «χτύπησαν» υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου).Σύμφωνα με την Αστυνομία, η λεία των ένοπλων δραστών από το υποκατάστημα της Αγροτικής ήταν το χρηματικό ποσό των 175.940 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα άλλα δύο άτομα αφαίρεσαν, κι εκεί υπό την απειλή όπλων, 4.020 ευρώ από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Το δικαστήριο, τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, αποφάσισε πως και οι έξι κατηγορούμενοι θα εκτίσουν πολυετείς καθείρξεις -από 11 έως 16 έτη- στη φυλακή, μη χορηγώντας αναστολή εκτέλεσης ποινής σε κανέναν από αυτούς.

    Συγκεκριμένα, το δικαστήριο, κατά συγχώνευση, επέβαλε τις εξής ποινές κάθειρξης:

    -Γ. Μιχαηλίδης: 16 έτη, τέσσερις μήνες και 10 ημέρες.
    -Ν. Ρωμανός: 15 έτη και 11 μήνες
    -Δ. Πολίτης: 11 έτη και 5 μήνες
    -Α . Μπουρζούκος: 15 έτη και 11 μήνες
    -Α. Ντάλιος: 15 έτη και 11 μήνες
    -Φ. Χαρίσης: 15 χρόνια και 11 μήνες.

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

    Με την απόφασή του το δικαστήριο έκρινε ότι οι έξι κατηγορούμενοι για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό δεν είναι μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς». Είχε προηγηθεί πολύμηνη ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο που εκδίκαζε τη συγκεκριμένη υπόθεση στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

    Πείτε μου ότι θέλετε είμαι απλά ένας φορολογούμενος αγανακτισμένος πολίτης ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει δικαιώματα τό αναρχοσκουπίδι πού ληστεύει μέ όπλο, ή τά συντρόφια του πού πετάνε μολότοφ καταστρέφωντας, καταστήματα, αυτοκίνητα, λεωφορεία, καί δημόσια περιουσία? Δέν έχουν κανενα δικαίωμα τά αναρχοκαθάρματα εκτός από τό νά ψωφήσουν. Δέν φταίμε σέ τίποτα εμείς οί απλοί πολίτες νά πληρώνουμε αυτά τά αναρχοσκουπίδια. Τό θέμα είναι ότι βρήκαν τούς εβραιοναζιστές πασοκονουδούληδες καί τούς τσιπροσυριζαίους τού ΧΑΟΥΣ, καί τά κάνουν. Μπορεί νά κυβερνήσει ένας ''κακός'' πού θέλει νά βάλει τάξη σέ αυτό τό ΧΑΟΣ 25 χρόνια τώρα, καί νά τσακίζει τά χεράκια τού αναρχομολοτοφόρου, ώστε νά μήν μπορεί νά πιάσει ούτε τό πηρούνι νά φάει? Αυτόν θά ψηφίσω! Χέστηκα πώς θά μέ χαρακτηρίσουν τά αναρχοκομμούνια οί σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΠΟΥΔΕΣ" ΤΟΥ Ν.ΡΩΜΑΝΟΥ
    Aπίστευτα πράγματα: Μια ολόκληρη κυβέρνηση "γονατίζει" μπροστά σε έναν τρομοκράτη ληστή!
    17:29
    03/12/2014 55


    3443

    2

    0
    Google +
    0





    Μία ακόμα ταπείνωση για την κυβέρνηση: Μετά την τρόϊκα, τώρα αναζητεί και τους γονείς του τρομοκράτη-ληστή Νίκου Ρωμανού για να τους εξηγήσει τη νομοθετική πρωτοβουλία για να ... σπουδάσει ο κακοποιός!

    Οπως εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου: «Βεβαίως κρατούμενοι με αυτήν την ιδιότητα θα πρέπει να τελειώνουν στις σπουδές τους, γι’ αυτό θα καταθέσουμε ρύθμιση όταν επιστρέψει από την Κίνα ο συναρμόδιος υπουργός κ. Λοβέρδος, για παρακολούθηση μαθημάτων δι’ αλληλογραφίας ή εξ αποστάσεως στα πρότυπα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Θα εξασφαλιστούν όλες οι υποδομές, ο φοιτητής-κρατούμενος θα διαβάζει στη φυλακή και θα δίνει εξετάσεις επί της εξεταστέας ύλης, αν έχει απορίες θα μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους καθηγητές του τηλεφωνικά ή διά ζώσης, και να δίνει εξετάσεις σε ειδικό χώρο στις φυλακές με επιτηρητή καθηγητή, την ίδια ώρα που θα δίνουν εξετάσεις και οι συμφοιτητές του»!

    Και μάλιστα ψάχνει και να βρει τους γονείς του, όπως ο ίδιος είπε "Για να τους εξηγήσω τη νομοθετική μας πρωτοβουλία, αλλά δεν τους βρίσκω στο τηλέφωνο"!

    Ειδικά για τον Νίκο Ρωμανό, ο κ. Αθανασίου είπε ότι "τα δύο εργαστήρια που έχει στο τρέχον εξάμηνο μπορούν να αντικατασταθούν με εργασίες που θα κάνει μέσα στις φυλακές. Όσον αφορά στο μάθημα της πληροφορικής, θα του δοθεί, όπως σε όλους τους φοιτητές, δωρεάν ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα εγχειρίδια και θα εκπαιδευτεί". Ο κ. Αθανασίου είπε ότι σε περιπτώσεις εργαστηρίων που απαιτείται φυσική παρουσία θα έρθει σε επαφή με τεχνικούς φορείς ώστε να διασφαλιστούν οι συνθήκες παρακολούθησής τους".

    Είπε κι άλλα απίστευτα: Εστειλε μήνυμα στους γονείς του Νίκου Ρωμανού να βοηθήσουν ώστε "να μην κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού τους" το οποίο κάνει απεργία πείνας γιατί δεν του επιτρέπουν να κυκλοφορεί ελεύθερος", ενώ είπε πως ενώ τηλεφώνησαν ζητώντας στο υπουργείο ζητώντας ραντεβού, ο ίδιος τους αναζητεί τηλεφωνικά για να συναντηθούν αλλά δεν κατέστη δυνατό μέχρι στιγμής να τους βρει στα τηλέφωνα που άφησαν!

    Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας υπουργός Δικαιοσύνης και μια ολόκληρη κυβέρνηση;

    Μάλιστα κάλεσε και τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων έχει καλέσει στο γραφείο του προκειμένου να τους ενημερώσει για την υπόθεση του ληστή τρομοκράτη, Νίκου Ρωμανού.

    Τα προσχήματα ενός ολόκληρου κράτους που γονατίζει μπροστά στον κατάδικό ληστή τον έσωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά το οποίο απέρριψε το αίτημα του Ρωμανού να κυκλοφορεί ελεύθερος όποτε έχει να δώσει εξετάσεις.

    Ο εξευτελισμός είχε ξεκινήσει όταν ... βραβεύθηκε από τον Αθανασίου και τον ΠτΔ Κ.Παπούλια, επειδή πέτυχε στις εξετάσεις των ΤΕΙ!



    Ο Νίκος Ρωμανός από το 2009 είχε ήδη προχωρημένες επαφές με το αντάρτικο πόλεως, και από την ανάλυση DNA που έγινε μετά την σύλληψη του στο Βελβεντό Κοζάνης, διαπιστώθηκε πως πήρε μέρος σε εμπρηστική επίθεση αντιεξουσιαστών στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Αγιο Δημήτριο μαζί με μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που συνελήφθη για την αποστολή των δεμάτων βομβών.

    Στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, ο Ρωμανός και η ομάδα των λοιπών τρομοκρατών χρησιμοποίησαν τρία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο SCORPION, μία ημιαυτόματη καραμπίνα και στα δύο πιστόλια των 9 χλστ (φωτό)!

    Ενα κράτος και μια κυβέρνηση που καθημερινά διαψεύδει αυτούς που υποστηρίζουν ότι "Δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά και να διαλυθεί περισσότερο"...



    THANASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSS ΕΛΑ ΞΑΝΑΡΟΥΦΑ ΤΩΤΑ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ .... ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ....ΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑΝΑΣΌΠΟΥΣΤΑ...


    Συνάντηση Σαμαρά με τους γονείς του Ν. Ρωμανού τη Δευτέρα. Μιλάμε για απίστευτο θέατρο. Βρωμαει η δουλειά άσχημα... Μήπως καλύτερα η συνάντηση να γίνει στο γκλαμουράτο κτήμα Νάσιουτζικ? Με τους άνεργους που τους κατέστρεψε τις ζωές πότε θα συναντηθεί ο "ευαίσθητος" Σαμαράς? Tι παραπάνω έχει ο ληστής Ρωμανός από τα παιδιά της Ελλάδος γελοίο υποκείμενο??? ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΠΕΤΑΞΑΝΕ....ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΤΑ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΑΣ..ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ....ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποια ειναι η κυρια ΚΑΥΛΙΝΑ ΨΩΛΩΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ;;;;;Παντωs λενε οτι πραμα που βγαινει απο την κωλ...οτρυπιδα χαιρι δεν εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O PART TIME-ΠΛΕΟΝ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ
    Ν.Ρωμανός: "Νίκησε η επανάσταση και η αναρχία" - Ο εξευτελισμός ενός κράτους
    18:07
    10/12/2014

    317

    1

    0
    Google +
    0




    Πανηγυρίζει για την νίκη του ο ληστής Ν.Ρωμανός και σε ένα ρεσιτάλ έπαρσης φωνάζει μέσα από τις φυλακές "Ζήτω η επανάσταση ζήτω η Αναρχία" εξευτελίζοντας το κράτος που μόλις πριν λίγο του επέτρεψε να έιναι part time κρατούμενος και να βγαίνει ανενόχλητος καθημερινά.

    Στην ουσία κέρδισε τα δικαιώματα των υπόλοιπων Ελλήνων, χωρίς τις υποχρεώσεις τους όμως, καθώς αυτοί στους καιρούς του Μνημονίου έχουν γίνει part time ελεύθεροι πολίτες, αλλά ο Ν.Ρωμανός δεν θα έχει το άγχος να πληρώνει ληστρικούς, φόρους λογαριασμούς, ή το άγχος να μην απολυθεί από την εργασία του.

    «Σταματαω την απεργια πεινας έχοντας σημειώσει μια σημαντικη νικη», επισημαίνει σε κείμενό του ο Νίκος Ρωμανός αφού σταμάτησε την απεργία πείνας των τελευταίων 31 ημερών.

    «Αυτη η νίκη ηταν αποτελεσμα της πολιτικης πιεσης που ασκησαμε για αυτο και ο κοσμος του αγωνα και η Μαχητικη Αναρχια ειναι αδιαμφισβήτητα ηθικα, πολιτικα και πρακτικα οι μεγαλοι νικητες», συμπληρώνει ο Νίκος Ρωμανός.

    Το προσέξατε; Πολιτική πίεση, επρόκειτο για ένα σχέδιο οργανωμένο από την αρχή.

    Διαβάστε την πλήρη δήλωσή του που είχε τίτλο «Γιατι η Νικη ειναι υποθεση ολων μας».

    «Μετα απο 31 μερες σκληρου και ανυποχωρητου αγωνα σταματαω την απεργια πεινας έχοντας σημειώσει μια σημαντικη νικη.

    Η τροπολογία που ψηφιστηκε στην Βουλη με μοναδικο αποδεκτη εμενα, ειχε μεγαλες διαφορες απο τις αρχικες εξαγγελιες του Υπουργου Δικαιοσυνης κανοντας εν τέλει αποδεκτη την απαιτηση μου ακομα και αν αυτο συνεπαγεται το να "φοραω βραχιολακι".

    Το μόνο σιγουρο ειναι οτι αυτη η νικη ηταν αποτελεσμα της πολιτικης πιεσης που ασκησαμε για αυτο και ο κοσμος του αγωνα και η Μαχητικη Αναρχια ειναι αδιαμφισβήτητα ηθικα, πολιτικα και πρακτικα οι μεγαλοι νικητες.

    Ο πολυμορφος επαναστατικος αγωνας και εμεις ως πολιτικοι κρατουμενοι, βγαινουμε πιο δυνατοι απο αυτην την μαχη.

    Υψωνω την γροθια μου στέλνοντας τους πιο θερμούς χαιρετισμους και την απεριοριστη αγαπη μου σε ολους εκείνους τους συντροφους που στάθηκαν δίπλα μου ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

    ΥΓ1: Θα ακολουθησει αναλυτικο κειμενο τις επομενες μερες

    ΥΓ2: Θελω να ευχαριστησω επισης ολους τους γιατρους του νοσοκομειου που αρνηθηκαν να υποκυψουν στις εισαγγελικες πιεσεις για αναγκαστικη σίτιση και με στήριξαν οσο μπορουσαν»


    ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ ΘΑΝΑΣΑΚΟ ΟΤΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ...ΚΑΛΑ ΡΕ ΨΩΛΟΜΟΎΤΡΗ,ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΠΛΟΓΚ;ΤΑΪΖΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΣΥΓΓΡΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή