Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ και ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ και ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ... ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...!!!

Σε νέο εμφύλιο η Χρυσή Αυγή...
Έτοιμος να ρίξει όλες τις ευθύνες στον μέχρι πρότινος στενό του συνεργάτη και σωματοφύλακά του Γιάννη Λαγό, είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος πιστεύει πως μπορεί να ρίξει όλη την ευθύνη για τις εγκληματικές ενέργειες της οργάνωσης στον Λαγό, ο οποίος βέβαια εμπλέκεται άμεσα σε ορισμένες από τις πιο γνωστές, όπως:

Από τη δολοφονία του Φύσσα μέχρι την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ, στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τον Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης.
********
Αν και ο Γιάννης Λαγός συνεχίζει κανονικά να υποβάλλει επίκαιρες ερωτήσεις μέσω των επιστημονικών συνεργατών του στη Βουλή, η Χρυσή Αυγή -κατόπιν εντολής του αρχηγού της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου- μποϊκοτάρει κάθε αναφορά στη δράση αυτή.
********
Το μποϊκοτάζ αυτό είχε ήδη ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτέμβρη, στην ουσία από τότε που αποκαλύφθηκε η τηλεφωνική συνομιλία Λαγού-Δεβελέκου για την επίθεση τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στο ΠΑΜΕ.
*********
Από τις αρχές Οκτώβρη, όμως, από τότε δηλαδή που δημοσιοποιήθηκαν οι διάλογοι Λαγού-Δεβελέκου για τις λαμογιές και τη σαπίλα στα ψηλά πατώματα της οργάνωσης, ο Λαγός πλέον έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από το σάιτ και τα κείμενα της οργάνωσης.
                       -------------------------------------------

4 σχόλια:

  1. Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του Λ.Α.Ο.Σ.και ειδικοτερα η διαχειριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ συμφωνα με απαντηση του υφυπουργου οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη.Η εγγραφη απαντηση του υφυπουργου διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του πρωην προεδρου του ινστιτουτου κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs''Δεν αποδοθηκαν στο ινστιτουτο οι εκταμιευθεντεs ποροι του Δεκεμβριου του 2012 τουs οποιουs και εισεπραξε το Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs Κατοπιν Εισαγγελικηs Παραγγελιαs Διενεργει Σχετικη Ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο Υφυπουργοs κ.Μαυραγανηs!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs τηs ΝΔ Κ.Μαρκοπουλοs στην βουλη αφου αποκαλεσε μπροσταρη του παπανδρεου και του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ διερωτηθηκε γιατι αντιδρα ο κ.καρατζαφερηs στην προταση για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ολων οσων διατελεσαν υπουργοι η υφυπουργοι η αρχηγοι κομματων απο το 1974 και μετα;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εμειs δεν αποκτησαμε 40 ΑΚΙΝΗΤΑ μετα την εισοδο μαs στην βουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!Εμειs δεν εχουμε καναλι παραπλανησηs στο κομμα ναs ουτε εχουμε κατι να φοβηθουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γαμα τη χουφτα σου μπινε μυλωνοπουλε.μπες στο σαϊτ της Χ.Α. παλιοπαπαρα και δες γαμω τη νουδουλα και τον παλιοπουστα τον αντωνακη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η υποψηφια με το Λ.Α.γ.Ο.Σ.βανα μπαρμπα ειπε ηταν λαθοs επιλογη το συγκεκριμενο κομμα ...θελω να ασχοληθω με τα κοινα αλλα οχι και να γινω ερμαιο του καθε αγγραματου που θελει να βολευτει!!!!Tετοια λογια βρε για το καυμενο το περιστεροχεσμενο την αγραματη κουραδα με τετοιεs νοητικεs διαδρομεs....σε ολα τα καναλια παει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή