Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

H ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ», ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ... ΘΡΗΝΟΣ και ΟΔΥΡΜΟΣ...!!!

ΝΕΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ και ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...!!!

Σε κατάθλιψη ο Τσίπρας και οι «Χαχόλοι» που συγκροτούν το οικονομικό του επιτελείο (αφού και εκείνος ο διαρκώς χαμογελαστός σαλιάρης ο Σταθάκης, σαν «σεμνή κόρη», είχε δηλώσει ότι η «έξοδος της Ελλαδος στις αγορές είναι της πλάκας και άν δεν είναι έτσι, ο ίδιος θα σκίσει τα βιβλία του», τώρα σκίζει τα καλτσόν του), μετά την νέα έξοδο της Ελλάδος στις αγορές και το τέλος των μνημονίων....!!!

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες...
********
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείο Οικονομικών: 
********
«Η Ελληνική Δημοκρατία ανακοινώνει σήμερα ότι έδωσε εντολή σε διεθνείς τράπεζες για τους σκοπούς επικείμενης 3-ετούς ομολογιακής έκδοσης "αναφοράς" σε ευρώ και υπό το αγγλικό δίκαιο».
********
Ανάδοχοι της έκδοσης είναι η Bank of America Merrill Lynch, η Deutsche Bank, η Goldman Sachs, η Citi, η JP Morgan, η Morgan Stanley, η Nomura, η HSBC, η UBS και η BNP Paribas, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους - ΟΔΔΗΧ προετοίμαζε την έκδοση του ομολόγου εδώ και έναν μήνα, σε συνεχείς επαφές που είχε σε Παρίσι, Λονδίνο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
********
Σύμφωνα με Κυβερνητικές πηγές, «στόχος» του οικονομικού επιτελείου είναι να μην ξεπεράσει το επιτόκιο το... 3,5%, με το οποίο άντλησε ρευστότητα πριν ένα μήνα η Alpha Bank...!!!
********
Ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης από το βήμα του συνεδρίου του Economist, ανέφερε:
*-- «Η κρίση θα πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας διχάζει.»
********
*-- «Πρέπει να φτιάξουμε ένα απλό, δίκαιο και φιλικό φορολογικό σύστημα»
********
*-- Το  2014 θα είναι η πρώτη χρονιά που η Ελληνική οικονομία θα παρουσιάσει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και αυτό πρέπει να διαφυλαχθεί με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και στοχευμένες πολιτικές.
********
Η κυβέρνηση επισπεύδει την έκδοση του ομολόγου προκειμένου αφενός να εξασφαλίσει επαρκή ρευστότητα εν όψει της λήξης ομολόγων 6,7 δισ. ευρώ τον Αύγουστο και αφετέρου να στείλει μήνυμα στους εταίρους ότι η Ελλάδα μπορεί να καλύψει μόνη της το χρηματοδοτικό κενό του 2015 το οποίο το ΔΝΤ προσδιορίζει στα 12 δισ. ευρώ. 
      ----------------------------------

5 σχόλια:

  1. Ο Συριζα είναι γεμάτος από "σεμνούς" Σακελλαρίδηδες πού έχουν αδυναμία στα...καρότα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται οτι ο οργανισμός τους "τραβάει" το καρότο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΞΕΤΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΣΤΟΠ ΟΙ ΦΟΡΟΙ,ΣΤΟΠ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΡ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ;ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΜΕΡΚΕΡ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΧΩΡΑ;ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΑ ΖΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ,ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ,ΠΡΟΤΕΙΜΑΕΙ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..ποιες "αγορες" ρε λακαμα θανασακη αγορινα μου;; ποιες.."αγορες.κοψε το πολυ πιοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου βγαινει στιε αγορες πεστου να μου φερει δυο κιλα ντοματες και ενα κιλο ψωμι ναχει την ευχη μου το παλιοπαιδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή