Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο «ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ... ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ»...;;;

 ΑΚΟΜΑ και ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΕΗ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΜΕ...ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (11770)...!!!

Παρακολουθούμε τηλεοπτικά με δέος αλλά και έκπληξη, όπως και χιλιάδες απορίες--ερωτηματικά, την τραγωδία της άτυχης παραπληγικής στην Κρήτη πού της... «έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ»...!!!
Είναι σαφές ότι δεν δηλώθηκε η  παθησή της στην ΔΕΗ, πρώτα από τα παιδιά της, πού καθ΄ομολογία δική τους στην ΝΕΡΙΤ δεν δήλωσαν πρίν από όλα την αλλαγή ονόματος στο ρολόϊ της ΔΕΗ από τον πατέρα στην παραπληγική μητέρα, παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει...μήνες...!!!

Εδώ http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=341545&catID=3
********
Άν αυτό δεν είναι εγκληματική αμέλεια τι είναι;;;
********
Δεύτερον σε τι χρειαζότανε η παρέμβαση του Συριζαίου Βουλευτή Σταθάκη στην ΔΕΗ προκειμένου να δηλωθεί ως παραπληγική η άτυχη γυναίκα τι στιγμή που σήμερα στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της Πολιτείας είναι  ενταγμένοι 656.000 καταναλωτές οι οποίοι δεν διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο διακοπής ρεύματος λόγω... οφειλής.;;; 
********
Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και 5.874 άτομα που ύστερα από σχετική αίτηση τους και έγκριση της Πολιτείας έχουν ενταχθεί στην ειδική κατηγορία ατόμων που χρήζουν ανάγκης μηχανικής υποστήριξης.
*********
Τί νόημα είχε η παρέμβαση Σταθάκη, σε ένα τόσο απλό ζήτημα...;;;
*********
Εκτός και άν υπήρχαν εγγενή «προβλήματα» στην ένταξη, πού μόνο η παρέμβαση ενός Συριζαίου στην αριστερικρατούμενη ΔΕΗ θα έφερνε αποτέλεσμα.
**********
Άλλωστε ο Βουλευτής με το «χαριτόβρυτο» χαμόγελο, το «λάγνο» βλέμμα και την... «μπάσα» φωνή (όλα γίνονται), φαίνεται ότι τα χαρτιά πού του πήγαν οι γιοί της άτυχης, δεν αποκλείεται να έμειναν στο... συρτάρι του...!!!
**********
Είναι γνωστό ότι, ό,τι παραδίδεται στις υπηρεσίες παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου, επομένως πού είναι ο αριθμός άν όντως αληθεύει ότι του παρέδωσαν τα χαρτιά οι γιοί της άτυχης γυναίκας;;;
**********
Τί «μαυρογιαλούρικη» παρέμβαση ήταν αυτή από τον «χαριτωμένο» κατά τά άλλα Βουλευτή Σταθάκη.;;;
 ********
Καί τώρα προσπαθεί να «εξαγνισθεί» στα παιδιά της άτυχης με μηνύσεις κατά ΔΕΗ, πού θα εκδικασθούν σε δύο χρόνια και θα έχει εκτονωθεί ο θυμός ή ένταση ή καλύτερα ο θάνατος της γυναίκας.
********
Μπορεί να μην εύρισκε ο «χαριτωμένος» Σταθάκης εκείνη την ημέρα τον σύντροφό του τον Φωτόπουλο ( ξέρετε τον υπόδικο συνδικαλιστη--εργατοπατέρα γιά απάτη και κλοπή της ΔΕΗ) ή τον επίσης ομοιόν του  Ρίζο Ρίζο με τις offshore εταιρείες στη Κύπρο να τον εξυπηρετήσουν  και να τα ξέχασε απο εκεί και μετά στο συρτάρι του.
*********
Ε, στο κάτω-κάτω της γραφής η υπόθεση της άτυχης γυναίκας δεν αφορούσε τις καταθέσεις του, στην Μέκκα του καπιταλισμού και στους οικονομικούς κολοσσούς πού αφορούν σε αγορά μεριδίων των επενδυτικών προϊόντων της... BlackRock και της JP Morgan...!!!
**********
Παρέα με τους μεγαλοκαταθέτες Τσιπροσυριζαίους Παπαδημούλη, Νάντια Βαλαβάνη, την Τροσκίστρια Μαρία Μπόλαρη, το άλλο το κρατικοδίαιτο χοντρικό, τον αρχισυνδικαλιστή του Πασοκ και ήδη Βουλευτή Επικρατείας του Συριζα Δημήτρη Τσουκαλά και άχ-άχ τον  Ευκλείδη τον Τσακαλώτο καλέ...
*********
Κακόμοιρε κοσμάκη, στο όνομα του άκρατου λαϊκισμού και πατριωτισμού έχουν διαπραχθεί διαχρονικά τα μεγαλύτερα και πιό ειδεχθή εγκλήματα εις βάρος των λαών και οι μεγαλύτερες κονόμες  από τους... «εκφραστές» τους...!!!
            -----------------------------

1 σχόλιο: