Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ (700.000 ΕΥΡΩ) ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ... ΜΑΚΗ...!!!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ SPORTS-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ MAD TV- METROPOLIS και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 2,5 ΕΤΩΝ...!!!

Συνεληφθη και ο πρωτοξάδελφος του Ανδρέα Κουρή του Γεωργίου, (συνέταιρος του Ν.Χατζηνικολάου του Παναγιώτη, το... γένος Γ.Τράγκα) ο Ανδρέας γιός του Μάκη του εκδότη της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ, πού δίνει κάθε βράδυ στο KONTRA, τα «αντιμνημονιακά» του ρέστα, υπέρ... φτωχών και αδυνάτων...!!!
Τι πράμα και τούτο με τους Κουρήδες και τους γόνους του, σε ποιούς έμοιασαν και δεν πλωρώνουν ποτέ, κανένα και με τίποτα;;;

Να θυμίσουμε τα…έργα και τις ημέρες του υιού του Μάκη Κουρή:
*********
Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής, αρνείται παράνομα εδώ και 2,5 χρόνια να καταβάλλει τους μισθούς και τις αποζημιώσεις που οφείλει στους εργαζόμενους της εταιρείας που είχε στην ιδιοκτησία της τα πολυκαταστήματα Metropolis!
 ********
Οι απλήρωτοι του Ανδρέα Κουρή στα METROPOLIS, θα παραβρεθούν αύριο (17/04) στα δικαστήρια εναντίων Κουρή...
*********
Και το ίδιο βράδυ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα MADWALK: 
*********
"Αρνούμαστε να αποδεχτούμε τον παραλογισμό που νομιμοποιεί τον κάθε εργοδότη να διοργανώνει με τα κλεμμένα από τον ιδρώτα μας χρήματα πανάκριβα γκλαμουράτα show για να πλουτίσει περισσότερο. 
Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Κουρής επεκτείνει συνεχώς τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες διοργανώνοντας το ένα σόου μετά το άλλο, σε όλο και μεγαλύτερους χώρους, με όλο και περισσότερους χορηγούς, φουσκώνοντας όλο και περισσότερο τις ήδη φουσκωμένες τσέπες του.
Πηγή: http://pressarismenos.blogspot.com/2013/04/metropolis-1704.html#ixzz36ECS9igA
          -----------------------------------
Καταραμένο... μνημόνιο...!!!

4 σχόλια:

  1. Από πότε οι Κουρήδες επιχειρηματίες; Συνεταίροι με τον γυιό νεοδημοκράτη βουλευτού Νίκο Χατζηνικολάου σε συμμορίες ΜΜΕ με στόχο την ξενοκρατία των μνημονίων.
    Τα ΜΜΕ των δημοκρατών εγκληματιών Κουρή-Χατζηνικολάου επανδρούνται κατά το πλείστον από κομμουνιστές τύπου Στάθη Σταυρόπουλου, Ελληνοφρένεια, την τρελλή Κανέλλη, τον εξάδελφο της πουτ@νας του Ανδρέα ,Γιώργο Λιάνη, καθάρματα τύπου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο, τη σκύλλα του ΠΑΣΟΚ Καίη Μακρή και το νεοδημακρατικό λαμόγιο Τράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βλακόμετρο, όσους γράφεις σήμερα είναι Τσιπροσυριζαίοι του "αδελφού" κόμματος της Χρυσής Αυγής. Μαζί δεν κάνατε την εταιρεία "ΚΑΡΟΤΟ Α.Ε."΄;
    Τολμάτε να πείτε να κουβέντα εναντίον του Συριζα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μυλωνάκο δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα ότι ο χρηματοδότη σου ορέγεται πέος ραβίνου...
    Γνωρίζεις τους ραβίνους Ιακώβ Αράρ, Ισαάκ Μιζάν, Ηλία Σαμπετάυ, Μορδοχάι Φριζή.
    Μαζί θα γευτήτε το μαχαίρι των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα ρε κακομοίρη να βρείς καμιά γκόμενα μπας και γίνεις καλά, γιατί διαφορετικά με τους Ραβίνους πού ονειρεύεσαι, θα πάς στο Δαφνί σύντομα. Έστω μία σαν την Ουρανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή