Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΝΕΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΚΑΖΟ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ... 120 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...!!!

ΓΙΑ «ΜΠΑΚΑΛΙΚΗ» ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ...Κ.Κ.Ε...!!!

Το έχουμε ξαναγράψει...
Ο Τσίπρας πού δεν «φαντάζει» για Πρωθυπουργός και έχει καταγραφεί σαν «πολιτικό βλαχάκι», είναι λίγος πολύ λίγος γιά την σκακιέρα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες γιά να βγούν από την κρίση.

Όταν βλέπεις το θέαμα Τσίπρα και της συνακολουθίας των Τσιπροσυριζαίων, Σκουρλέτης-Στρατούλης- Βούτσης- Παπαδημούλης-Μηλιός με όλο το κακό συναπάντημα να φαντάζουν γιά σωτήρες της Ελλάδος, είναι σαν να βλέπεις τον Στάθη Ψάλτη σε ρόλο...εραστή...!!!  
********
Ότι και άν σκαρφίστηκε το «πολιτικό βλαχάκι» για να ανέβει στην εξουσία απέτυχε παταγωδώς.
********
Υποσχέσεις στους πάντες γιά τα πάντα από αυξήσεις μισθών συντάξεων, φοροελαφρύνσεις , δουλειά σε όλους τους Έλληνες, δεν πιάνουν τόπο στο εκλογικό σώμα, πού προσπερνάει την μιζέρια και κακομοιριά πού αποπνέουν οι Τσιπροσυριζαίοι, πού μοιάζουν και σαν... «διακονιάρηδες» της εξουσίας...!!! 
*********
 Από το φθινόπωρο του 2012 τρείς μήνες μετά τις εκλογές περίμενε λαική εξέγερση και πτώση της Κυβέρνησης Σαμαρά.
**********
Πόνταρε ακόμη και στούς μαθητές να εξεγερθούν, γιά να καταλάβει την εξουσία, αλλά δεν τού βγήκε.
***********
Τό ίδιο με τα λαμόγια της ΕΡΤ, με τα συνδικαλισμένα κοπρόσκυλα, τεμπέληδες και λωποδύτες περίμενε...εξέγερση...!!! 
**********
Πρόταση μομφής κατέθεσε εναντίον της Κυβέρνησης στη Βουλή και κατάφερε το «βλαχάκι», να βγάλει ενισχυμένο τον Σαμαρά...
**********
Προ ημερών εκτόξευε απειλές κατά του διορισμού Στουρνάρα ως Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος, πάλι απέτυχε και κατάπιε τον διορισμό του όπως το πουλέν του ο Σακελλαρίδης, το πολυπόθητο...καρότο...!!!
**********
Τώρα με την ΔΕΗ και τούς υπόδικους για κλεψιές συνδικαλιστές πάλι επιχείρησε να κάνει εξέγερση προσπαθώντας μάλιστα να συγκεντρώσει 120 Βουλευτές γιά να τους έχει γιά μαγιά και στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.
**********
Χωρίς να μετράει και να γνωρίζει τον κοινοβουλευtικό χάρτη νόμισε (άλλα Σακελλαρίδη) ότι βρήκε πολιτικό καρότο να γευθεί, αλλά και εκεί απέτυχε, αφού κανείς δεν του το δίνει...
********
Ωστόσο,  σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει ο Περισσός για το δημοψήφισμα ήρθε να ανατρέψει χθες ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θ. Παφίλης, ο οποίος, σχολιάζοντας (στον Αθήνα 9,84) , έκανε λόγο για... «μπακάλικη λογική» του ΣΥΡΙΖΑ...!!! 
********
Κάλεσε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει «να παίζει παιχνίδια και από τη μια πλευρά και από την άλλη», ενώ διευκρίνισε ότι, ακόμη και αν η Κουμουνδούρου παρουσιάσει μια συμβιβαστική αντιπρόταση, το ΚΚΕ θα καταθέσει τη δική του ξεχωριστή πρόταση, καθότι   «έχουμε και διαφορετικό πολιτικό σκεπτικό»...
********
Άν --λέμε άν-- το «πολιτικό βλαχάκι» με την μπακάλικη λογική γίνει Πρωθυπουργός αναγκαστικά και δικαίως θα τον πάρει ο κόσμος με τις πέτρες, αν δεν βγεί θα τον πάρουν οι ίδιοι οι Συριζαίοι πού τον περιμένουν στη γωνία, αφού θα έχει διαψεύσει τις ελπίδες τους γιά αριστερή ασυδοσία και αρπαχτή.
*********
Καί το πολιτικό καρότο είναι πολύ δυσκολοχώνευτο από το φρέσκο πού όσοι το τρώνε απολαμβάνουν την «γεύση» της... δροσιάς του...!!!
Καλοχώνευτα...!!!
            -----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου